Samen sterk is
keihard trainen.

Organisatieonderzoek

"Ik wil met gericht onderzoek een probleem aanpakken."


Het loopt niet lekker in uw organisatie, maar u weet niet hoe dit komt. Het ziekteverzuim loopt op, uw medewerkers zijn ontevreden en/of resultaten worden onvoldoende gehaald. Wat is er aan de hand? En wat kunt u doen om de situatie te veranderen?

Elke organisatie kent vraagstukken waarbij het soms prettig is dat er iemand meekijkt. Compaen gelooft dat ja-knikken niet werkt. Liever kiezen we voor een kritische en nieuwsgierige aanpak, met respect voor de opdracht. Onderzoek doen we doelgericht en praktisch. Vervolgens maken we een scherpe analyse en een rapportage met een concreet plan van aanpak. En ook bij de uitvoering ervan zijn we u graag van dienst. 

Meer informatie vindt u in deze brochure

Elk organisatievraagstuk is anders. Arjen Netjes of Paul van Lummel bespreken graag met u wat een geschikte aanpak zou zijn voor uw organisatie.

Ad van Acht Voorzitter Raad van Toezicht CSV COVAS

Na het afronden van jullie organisatieonderzoek bij CSV COVAS, sluiten we een periode van regelmatig contact en afstemming af. Graag spreek ik mijn waardering uit voor jullie: zowel inhoudelijk als over jullie inzet en de onderlinge afstemming ben ik erg tevreden.. Ik heb geen moment spijt gehad van...

Meer weten?

Meer over Paul
Meer over Arjen

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie.
- Organisatieonderzoek Compaen Groep.pdf