Samen sterk is
keihard trainen.

Assessments

"Ik wil weten of mijn kandidaat geschikt is"


Met een assessment maken we inzichtelijk of uw sollicitant of medewerker voldoet aan gestelde functie-eisen. Persoonlijkheid bepaalt voor een groot deel hoe mensen hun werk invullen en uitvoeren. Daarnaast zijn leerbaarheid, motivatie en de manier waarop medewerkers met werkstress omgaan belangrijke indicatoren. Ze zeggen veel over hoe mensen samenwerken, waardoor ze gemotiveerd raken en hun nauwkeurigheid.

Een assessment van Compaen voldoet aan de NIP-code en is persoonlijk, gericht en concreet. Er is veel ruimte voor persoonlijke interactie tussen kandidaat, psycholoog en assessor. We gebruiken alleen wetenschappelijk onderbouwde meetinstrumenten. Elke rapportage is van begin tot einde persoonlijk door ons samengesteld. Concrete aandachts- of ontwikkelpunten delen we persoonlijk met de kandidaat. Zo zijn er geen verrassingen, maar wel een helder advies. Aan u en aan de kandidaat.

Elk assessment is maatwerk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel met Wilma Veldman voor meer informatie over de verschillende soorten assessments die we bieden of lees hier alvast verder.

Leendert Kroes Directeur OBS De Bogen, 2009-2012

In mijn periode als directeur ben ik in contact gekomen met Compaen Groep. Na een eerste verkennend gesprek bleek al snel de juiste verbintenis aangegaan te zijn. Afspraken werden nageleefd; men was snel bereikbaar en mijn team voelde zich optimaal begeleid en begrepen bij het proces dat wij in gang...

Meer weten?

Meer over Wilma

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie.
- Assessment Compaen.pdf