Samen sterk is
keihard trainen.

Interim-management

"Ik heb nú een tijdelijke manager of directeur nodig"


Een langdurige crisis in het team? Een project waarvoor tijdelijk extra mankracht nodig is? Interim-managers van Compaen hebben gevoel voor mensen én resultaat. Ze kunnen ‘op uw winkel’ passen, maar ook helpen met het oplossen van een crisis, waarbij u de weg vrijmaakt voor een nieuwe directeur.

Onze interim-managers hebben ervaring in het bedrijfsleven en onderwijs. Ze kunnen ingezet worden op diverse niveaus; als locatieleider, projectleider, bedrijfsleider, teammanager, directeur of (bovenschoolse) schooldirecteur. 

Een interim-traject wordt pas een succes met de juiste persoon op de juiste plaats. We bespreken uw situatie en randvoorwaarden daarom graag persoonlijk. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Paul van Lummel.

Goed om te weten: met regelmaat zijn wij ook op zoek naar interim-managers die staan waar Compaen voor staat. Bekijk hier welke interim-managers wij zoeken!

Bertus van den Berkt Stichting Hervormde Scholen De Drieslag

Ik kies voor interim management van Compaen Groep omdat de mensen vakbekwaam zijn, goed communiceren en concrete voortgangsrapportages schrijven.

Meer weten?

Meer over Paul
Meer over Anna