Samen sterk is
keihard trainen.

Basistraining PCM

"Ik wil effectiever communiceren" 


Het Process Communication Model® draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. En helpt u om effectief te communiceren met uw omgeving. Het model wordt in Amerika al ruim 30 jaar gebruikt om op een gestructureerde manier samenwerking, leidinggeven, coaching, klantrelaties en trainingen beter en effectiever te laten verlopen.

In de open training leert u hoe u écht contact maakt, uzelf blijft en in uw werk het leuke met het effectieve combineert. Het Process Communication Model® is ook waardevol om conflictsituaties te begrijpen, te leren hoe u ze voorkomt en hoe u zorgt voor harmonie. 

Wilt u ook écht contact maken en meer inzicht krijgen in de taal van uzelf en anderen? Schrijft u zich dan nu in voor een van onze trainingen, lees hier alvast meer of neem contact met ons op.

Maartje Laterveer Journalist

De basis PCM training heeft mij in drie dagen niet alleen veel over mijzelf geleerd, maar ook over anderen. Dankzij PCM sta ik opener voor anderen en besef ik dat zij de wereld echt anders kunnen ervaren dan ik. De training heeft me geleerd geduldiger te zijn, toleranter, en daardoor effectiever te ...

Meer weten?

Meer over Paul

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie over deze training.
- PCM basistraining Compaen.pdf