Samen sterk is
keihard trainen.

Basistraining PCM

"Ik wil effectiever communiceren" 


Het Process Communication Model® draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling. En helpt u om effectief te communiceren met uw omgeving. Het model wordt in Amerika al ruim 30 jaar gebruikt om op een gestructureerde manier samenwerking, leidinggeven, coaching, klantrelaties en trainingen beter en effectiever te laten verlopen.

In de open training leert u hoe u écht contact maakt, uzelf blijft en in uw werk het leuke met het effectieve combineert. Het Process Communication Model® is ook waardevol om conflictsituaties te begrijpen, te leren hoe u ze voorkomt en hoe u zorgt voor harmonie. 

Wilt u ook écht contact maken en meer inzicht krijgen in de taal van uzelf en anderen? Schrijft u zich dan nu in voor een van onze trainingen, lees hier alvast meer of neem contact met ons op.

Elly Michiels-Fleuren n.b.

Dankzij een indirecte relatie met de Compaen Groep, werd ik gewezen op het PCM-model en de training die erbij hoort. Ik kreeg de gelegenheid om een uitgebreide training te volgen bij Paul en het was verrassend om te ervaren! In een groep met voor mij allemaal onbekende personen, kwamen vele persoonl...

Meer weten?

Meer over Paul

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie over deze training.
- PCM basistraining Compaen.pdf