Samen sterk is
keihard trainen.

Conflictmanagement met PCM

"Ik wil beter om leren gaan met conflicten"


Heeft u na de driedaagse basistraining Process Communication behoefte om u te verdiepen in het model, uw vaardigheden en inzichten te vergroten en aan de slag te gaan met een lastige casus? De tweedaagse training ‘Conflictmanagement en motivatie’ is een verdiepend vervolg op de basistraining Process Communication. De training 'Conflictmanagement en motivatie' focust op verbinden, motiveren en het voorkomen van conflicten met het Process Communication Model.

Tijdens de twee dagen besteden we aandacht aan écht contact maken, stresspatronen en interventie- en preventiestrategieën. Ook gaan we dieper in op het voorspellen van stressgedrag en onderliggende patronen hiervan. Bovendien leert u hoe u deze kennis omzet in positieve interacties met uw omgeving.

Wilt u ook de kracht van communicatie in conflictsituaties ervaren? Wilt u beter omgaan met conflicten? Of uw organisatie hierin bekwamen? Schrijf u dan in voor een van de trainingen of neem contact met ons op. We bespreken graag een aanpak op maat met u.

Leendert Kroes Directeur OBS De Bogen, 2009-2012

In mijn periode als directeur ben ik in contact gekomen met Compaen Groep. Na een eerste verkennend gesprek bleek al snel de juiste verbintenis aangegaan te zijn. Afspraken werden nageleefd; men was snel bereikbaar en mijn team voelde zich optimaal begeleid en begrepen bij het proces dat wij in gang...

Meer weten?

Meer over Paul