Samen sterk is
keihard trainen.

Verlaag uw ziekteverzuim

"Ik wil minder ziekteverzuim in mijn organisatie"


Wanneer uw medewerkers vaker kort ziek zijn, is dat signaal om serieus te nemen. Het kan namelijk langdurig verzuim voorspellen.

Meldt een medewerker die zich regelmatig ziek? Of gaat hij vaak eerder naar huis? Neem dan tijd voor een goed gesprek. De helft van de oorzaken ligt namelijk op het psychosociale vlak. Het is daarom belangrijk om de oorzaak van verzuim te bespreken en zo te doorgronden.

Verzuim kost uw organisatie al gauw € 250,-- per dag. Loonkosten en kosten van een arbodienst komen hier nog bovenop. Bij Compaen hebben we het echter liever over werkplezier. We helpen u graag om van werkdruk naar werkgeluk te gaan.

Voor medewerkers en teams organiseren we motiverende workshops om het werkplezier te vergroten. In onze workshop ziekteverzuimbegeleiding voor directeuren, leidinggevenden of P&O professionals besteden we aandacht aan:

  • de Wet Verbetering Poortwachter;
  • individuele oorzaken (werk)stress;
  • het bespreken van verzuimgedrag;
  • het voorkomen van uitval door inzicht.
  • Andrea van Lummel of Marjan Blomsma vertellen u graag meer over onze effectieve verzuimaanpak en helpen u grip te krijgen op verzuim in uw organisatie.

Roel van den Berg Eigenaar Van den Berg alles onder één dak

Compaen Groep kan ik altijd inschakelen voor complexe situaties in onze organisatie. Ik ben erg tevreden over de wijze waarop zij in onze organisatie problemen weten op te lossen. In hun onderzoek zijn zij doortastend, en de adviezen en coaching van Compaen Groep hebben echt tot betere bedrijfsresul...

Meer weten?

Meer over Andrea
Meer over Marjan
Meer over Wilma

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie.
- Ziekteverzuimbegeleiding Compaen Groep.pdf