Samen sterk is
keihard trainen.

Versterk je leerkracht

"Ik wil alle kinderen in mijn klas bereiken."


Onderwijs gaat over communicatie, het bereiken van elk kind in de klas. Termen als ‘passend onderwijs’ en ‘optimale ontwikkelingskansen voor ieder kind’ zijn prachtig. Maar wat vraagt dat van u als leerkracht, directeur of intern begeleider? Wij geloven dat écht contact maken zorgt voor een leeromgeving met energie, plezier en resultaat. De sleutel hiervoor ligt volgens ons bij de leerkracht.

Compaen wil leerkrachten daarom helpen elk kind te bereiken en te motiveren. Als u dat ene kind bereikt, bereikt u ze namelijk allemaal. Met het Process Communication Model® bieden we praktische handvatten om écht contact te maken. U leert zich bewust te zijn van uw invloed op de communicatie met het kind. Ook leert u negatief gedrag te begrijpen en om te zetten in positieve interacties. Zo versterkt u zichzelf en levert u een concrete bijdrage aan een positieve leeromgeving.

Met Compaen úw leerkrachten versterken? Neem contact op met Paul van Lummel.

Bekijk hier de online brochure

Joanne Koudijzer Leerkracht basisonderwijs, groep 8

Met PCM in mijn klas werd er gekeken naar de kracht van mij, als leerkracht, en naar de kracht van de individuele leerling. Door middel van PCM werd er gewerkt naar een klik tussen die twee krachten. Dit had als resultaat dat beide partijen in hun ++ kwamen te staan en er effectieve communicatie was...

Meer weten?

Meer over Paul

Meer lezen

Download hier aanvullende informatie over deze training.
- Versterk je leerkracht PCM Compaen.pdf