Kan wel bestaat zeker.

Wij zijn Compaen

En we laten mensen en de organisaties waarin ze werken optimaal functioneren. Met onderzoek en advies, training, coaching en praktische ondersteuning. Doelgericht en persoonlijk. Want ieder mens is uniek - en iedere vraag al helemaal. Voor elke situatie ontwikkelen we daarom een aanpak op maat. Die recht doet aan mensen, met oog voor doelstellingen. En die zorgt voor blijvend resultaat. Dat is waar we het voor doen. En wat we graag voor ú doen. Aangenaam.

Compaengroep

Wij pakken aan

Bij ons draait het niet om plannen, wel om oplossingen. Samen werken naar een duidelijk doel. In een open sfeer, met wederzijds respect. En altijd deskundig: Compaen beschikt over een waaier aan talenten, die we gericht inzetten. We bouwen voort op onze ervaring in het onderwijs en bedrijfsleven en kijken daarbij graag vooruit. Naar ontwikkelingen binnen én buiten ons vakgebied. Zodat we u en onszelf blijven verrassen. En ons antwoord op vandaag klaar is voor de kansen van morgen.

Dat doen we onderbouwd

Onze aanpak is concreet en onderbouwd. We maken gebruik van methoden en gedragsmodellen die zich in de praktijk bewezen hebben, zoals het Process Communication Model® en Insights Discovery®. Ook houden we ons aan de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). We zijn trots op onze Cedeo erkenning, die onderschrijft waar we voor staan: maatwerk, kwaliteit en een menselijke benadering. 98,5% van onze opdrachtgevers gaf in dit onderzoek aan tevreden tot zeer tevreden te zijn met onze aanpak.

Ons team

Wij werken samen aan een antwoord op uw vraag. Ons team bestaat uit tien collega’s, met achtergronden in het onderwijs, bedrijfsleven en de publieke sector. Openheid, vernieuwing en groei is wat ons bindt. En een gedeelde liefde voor aanpakken.

Ontmoet ons team