Kan wel bestaat zeker.

Insights Discovery

“Alles wat ons in anderen interesseert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.” Carl Jung

Insights Discovery® gaat uit van psychologische voorkeuren. Het systeem, gebaseerd op het werk van Carl Jung, gebruikt een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Compaen werkt met Insights Discovery® omdat het praktisch, overzichtelijk en aansprekend is. Het model stelt positieve, realistische communicatie, verantwoordelijkheid en reflectie centraal. Een Insights Discovery® profiel helpt u bij de bewustwording van uw kwaliteiten, valkuilen en de manier waarop u bij anderen overkomt.

Compaen zet Insights Discovery® in voor coaching, teamontwikkeling en het creëren van een gezamenlijke ‘Insights taal’ bij cultuurverandering en ontwikkelassessments. Meer weten? Wilma Veldman of Paul van Lummel vertellen u graag meer.

Ons team

Wij werken samen aan een antwoord op uw vraag. Ons team bestaat uit tien collega’s, met achtergronden in het onderwijs, bedrijfsleven en de publieke sector. Openheid, vernieuwing en groei is wat ons bindt. En een gedeelde liefde voor aanpakken.

Ontmoet ons team