Kan wel bestaat zeker.

Process Communication Model®

“Als je wilt dat ze luisteren naar wat je te zeggen hebt, spreek dan hun taal.” Dr. Taibi Kahler, grondlegger PCM

Bent u aan het communiceren, of gewoon aan het praten? De manier waarop u iets zegt, bepaalt of de ander hoort wat u te zeggen hebt. Leer hoe u écht contact maakt, motiveert en uw energie en effectiviteit kunt vergroten. Zelf, of met uw organisatie.

Of het nu gaat om effectief leiderschap, het managen van stress, conflictmanagement of motivatie: communicatie is de sleutel tot succes. Gelukkig is communicatie iets dat u kunt beïnvloeden. Het Process Communication Model® (PCM) is een praktisch toepasbaar model, dat zich richt op de manier waarop we met elkaar communiceren. Het model is ontwikkeld door dr. Taibi Kahler en werd jarenlang door NASA gebruikt voor het selecteren van astronauten. PCM wordt ruim 30 jaar succesvol ingezet om samenwerking, leidinggeven, (klant)relaties, trainingen, onderwijs beter en effectiever te laten verlopen.

Uw persoonlijke PCM-profiel geeft u concrete handvatten om uzelf een spiegel voor te houden en te reflecteren over uw ontwikkeling en effectiviteit. Compaen werkt met PCM omdat het écht iets oplevert. Wij zetten PCM in bij coaching, teamontwikkeling, het creëren van een gezamenlijke ‘PCM-taal’ bij cultuurverandering en bij ontwikkel- en selectie assessments. Ook voor het versterken van leerkrachten is PCM een effectief middel.

Ontdekken wat de persoonlijke voordelen van PCM voor u kunnen zijn? Schrijf u dan in voor een van de open trainingen. Liever persoonlijk verder praten over de mogelijkheden die PCM biedt? Miriam van den Berg of Paul van Lummel vertellen u graag meer.

Ons team

Wij werken samen aan een antwoord op uw vraag. Ons team bestaat uit tien collega’s, met achtergronden in het onderwijs, bedrijfsleven en de publieke sector. Openheid, vernieuwing en groei is wat ons bindt. En een gedeelde liefde voor aanpakken.

Ontmoet ons team