=
Compaen

Onderzoek en advies

HomeDienstenOnderzoek en advies

Onderzoek en advies

Voor verschillende onderzoekstrajecten

Compaen Groep kan u op verschillende thema’s van onderzoek en advies voorzien. Binnen het onderwijs heeft Compaen Groep verschillende onderzoekstrajecten. Wanneer u een onderzoeksvraag heeft, neem dan contact met ons op om te verkennen wat de mogelijkheden zijn en waar Compaen u kan ondersteunen.

Onderwijs en visie

Klopt u visie met het onderwijs wat u geeft. Doen uw medewerkers wat er volgens de visie van ze verwacht mag worden? Is de visie te hoog gegrepen? Zo maar een aantal vragen waar u mee rond kunt lopen. Compaen Groep kan voor u deze vragen onderzoeken en kan u van advies voorzien.

Communicatie

Soms zeggen we dingen en denken we dat die ander ze ook echt begrijpt. Na verloop van tijd blijkt dat de ander toch een hele andere perceptie had van wat er gezegd is. Soms maken we afspraken met elkaar en komen we die (om wat voor reden dan ook) niet goed na. Compaen Groep kan voor u uitzoeken waarom dingen gaan zoals ze gaan en wat er gezegd wordt of juist niet. Samen met u kan Compaen Groep een helder plan opstellen om de communicatie beter vorm te geven.

Cultuur

Weke cultuur is er in u organisatie? En welke gevolgen heeft deze cultuur voor uw organisatie? Wat zou er moeten veranderen in uw organisatie om die te optimaliseren? Een aantal vragen die Compaen Groep middels een onderzoek voor u boven tafel kan krijgen.

 

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten aan het woord. Wat zeggen ze over ons?
Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke adviezen.

Ds. J. Fraanjeschool te Barneveld

Ondersteuning directeur-bestuurder en managementteam

Tijdens de periode van ziekte als directeur-bestuurder heeft Paul het MT geweldig geholpen door diverse projecten voor de DB uit te voeren, zodat hij na de vakantie weer helemaal up-to-date kon starten. Paul heeft dat op een zeer plezierige manier gedaan met veel invoelingsvermogen en humor. Naar aanleiding van deze periode hebben we als MT

Lees meer

Leerkacht S(B)O

Speciaal (Basis) Onderwijs Coaching

Ik ben Paul zeer dankbaar voor de coaching en de ruimte die ik kreeg. En ik ben blij dat ik hem weer na de trainingen als coach mocht ontmoeten. Hij is voor mij wel een identificatie persoon. Ook mooi om te zien hoe in gesprekken mensen reageren op hem. Knap dat hij zo zijn werk

Lees meer

Interim periode Timotheüsschool Oldebroek

Timotheüsschool te Oldebroek | VPCO De Akker Interim management

Halverwege november 2020 kwam Paul eerst voor een onbepaalde periode als interim-directeur bij ons. Het werd uiteindelijk een periode van 1 jaar en 3 maanden. Paul was een goede aanvulling op het proces waar we inzaten en we wilden niet afzwakken of opnieuw beginnen maar doorgaan. Paul liet de vlam weer branden. Hij gaf ons

Lees meer

IB-er regio Zwolle

Coaching

Hoe kan ik mijn gespreksvoering verbeteren? Door deze hulpvraag kwam ik met Mieke in contact. Tijdens de coaching is Mieke open, eerlijk, transparant en luistert ze naar je. Ze vraagt door en houd je een spiegel voor. Tijdens een observatie is Mieke onopvallend aanwezig. Achteraf blijkt ze heel veel opgemerkt te hebben en kreeg ik

Lees meer

Leerkracht regio Overijssel

Coaching

Na een roerige periode, zowel op werkgebied als privé werd mij door de directeur van mijn school een coaching traject bij de Compaengroep aangeboden. Omdat ik op dat moment veel werkdruk ervaarde en dit graag wilde verminderen heb ik dit aanbod aangenomen.

Lees meer

Teamleider regio Barneveld

Coaching

Ik heb coaching gehad van Ronald Post. Mijn vraag was om samen met mij te reflecteren op mijn functioneren als teamleider bij ISK Barneveld. Ik wilde mijzelf nog meer ontwikkelen in mijn rol. Ronald heeft mij gecoacht door naar actuele zaken te kijken.

Lees meer

De Borchstee, Elburg

Interim opdracht

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe directeur voor De Borchstee in Elburg hebben wij contact gezocht met Compaen groep, uit Genemuiden. Zij konden ons hiervoor Ronald Post aanbevelen, die een ruime ervaring heeft in het basisonderwijs.

Lees meer