=
Compaen

Diensten

Interimmanagement

Voor elke situatie een geschikte interim

In het onderwijs kunnen verschillende omstandigheden leiden tot de behoefte aan een interimmanager, zoals zwangerschapsverlof, ziektevervanging, het vinden van een nieuwe directeur of het implementeren van organisatorische veranderingen.

Lees meer

Begeleiding

Maatwerk is de norm!

Een baan in het onderwijs als leerkracht/docent is een keuze voor een prachtig en uitdagend vak. Maar hoe zorg je ervoor dat je met plezier voor de klas staat en kan groeien in je vak?

Lees meer

Coaching

Een doelgerichte aanpak!

Wilt u het beste uit uzelf halen, uw effectiviteit vergroten en uw mogelijkheden uitbreiden? Hoe kunt u uw medewerkers of teamleden gemotiveerd houden en in staat stellen om met veranderingen om te gaan? Hoe bereikt u uw persoonlijke en organisatorische doelstellingen?

Lees meer

Communicatie- en effectiviteitstraining

Leren doen we met en van elkaar

Een training van Compaen wérkt. We houden van verandering en groei, maar niet van veranderen om het veranderen.

Lees meer

Een audit van Compaen

Audits

Het wordt steeds belangrijker om intern te weten wat er speelt. Welke zaken opgepakt dienen te worden of welke parels er in een organisatie zijn. Een mooie vorm om dit naar boven te halen, is een audit. Een audit is een objectief bewijs dat uw organisatie aan de norm voldoet, waarin ze uitblinkt en welke zaken meer aandacht verdienen.

Lees meer

Werving en Selectie

Van ondersteuning tot volledig ontzorgen

Bent u op zoek naar een nieuwe leidinggevende of directeur voor uw school? Compaen Groep biedt u verschillende vormen van ondersteuning bij deze zoektocht. Van ondersteuning tot volledig ontzorgen en wat daartussen in zit. Het is mogelijk bij Compaen Groep.

Lees meer

Assessments

Een assessment bij Compaen Groep

Persoonlijk, gericht en concreet
Wanneer u als werkgever vragen hebt over het functioneren of geschiktheid van een (toekomstige) medewerker kan Compaen Groep u ondersteunen door middel van een assessment. Bij de afname van een assessment staat de persoonlijke en respectvolle aanpak voorop, waarbij wij transparant naar kandidaat en opdrachtgever zijn.

Lees meer

Onderzoek en advies

Voor verschillende onderzoekstrajecten

Compaen Groep kan u op verschillende thema's van onderzoek en advies voorzien. Binnen het onderwijs heeft Compaen Groep verschillende onderzoekstrajecten. Wanneer u een onderzoeksvraag heeft, neem dan contact met ons op om te verkennen wat de mogelijkheden zijn en waar Compaen u kan ondersteunen.

Lees meer

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten aan het woord. Wat zeggen ze over ons?
Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke adviezen.

Tweedaagse PCM-training

Hoornbeeck College SORG/ICT-T/ICT-T

Terugblikkend op de afgelopen twee dagen, kan ik niet anders concluderen dat het twee waardevolle dagen waren. Uiteraard hebben wij elkaar daarvoor nodig gehad, maar de manier waarop jij de persoonlijkheidstypes concreet maakte, was voortreffelijk. Ik kan dus terugkijken op twee mooie leerzame dagen. Dankjewel!!!!! En nu mijn best doen om in de praktijk de

Lees meer

Gerda Hartemink

De Regenboog Oldebroek Interim - directeur

De 8 maanden dat Henry bij ons werkzaam was als interim-directeur zijn voorbijgevlogen. Zijn bevlogenheid zorgde er vanaf het begin van de samenwerking voor dat er een open sfeer was om dingen te bespreken. Henry was verrassend snel onderdeel van het team, maar liet ons zeker kritisch nadenken over het onderwijs dat we samen vormgeven.

Lees meer

Teamleider Gerald Harbers

Interim - IB'er Obadjaschool SO cluster 3

Willeke is verbindend en besluitvaardig en is in staat om teamleden in hun kracht te zetten waarbij ze regie geeft aan de collega’s waar dat kan en het voortouw neemt als het nodig is. Binnen korte tijd had ze zich in de dossiers met betrekking tot leerlingenzorg ingelezen en acteerde ze als intern begeleider in

Lees meer

Leerkracht regio Nunspeet

Basisonderwijs Coaching/Ondersteuning

Marianne, bedankt voor je openheid, eerlijkheid, je luisterend oor, je professionaliteit, je observaties en inzichten. Je was echt een aanwinst voor onze groep en school.

Lees meer

Reny Menage, ondersteuningscoördinator

Emelwerda College in Emmeloord Interim-orthopedagoog

Judith hebben wij als zeer betrokken en deskundig ervaren. Ze is toegankelijk in het contact maken. Ze is een fijne gesprekspartner. In korte tijd heeft ze op een professionele manier de verbinding met collega’s, leerlingen en ouders gezocht. De gesprekken met ouders, leerlingen en collega’s werden goed voorbereid. Ze denkt mee en geeft oplossingsgericht advies.

Lees meer

Herma Leusink Ambulant begeleider

De Twijn Zwolle HSP-training

Ik heb bij Willeke Bos een try-out over HSP mogen volgen. Bevlogen en inspirerend deelt Willeke haar kennis met ons. Daarbij was er genoeg ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van (verdiepings)vragen. Willeke heeft veel expertise om het gebied van HSP en met veel enthousiasme brengt ze haar kennis over aan de

Lees meer

Leerkracht Zuid-Drenthe

Coaching on the job

Ik ben Henry enorm dankbaar.  Ik ben erg tevreden over de samenwerking en communicatie. Ik heb mij altijd gehoord en begrepen gevoeld, maar ook zeker uitgedaagd. De feedback was op een voor mij prettige manier direct omschreven.  Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om door middel van coaching mijzelf

Lees meer

Lisanne, Leerkracht groep 8, SmdB Het Visnet

PCM basistraining

Met een aantal collega’s hebben wij de PCM-basistraining gevolgd. We hebben kennis gemaakt met de zes persoonlijkheidstypen van PCM. Het waren twee interessante, leerzame en gezellige dagen. De verschillende werkvormen, voorbeelden uit de praktijk en gesprekken met de collega’s zorgde voor een goede afwisseling. Naar aanleiding van een persoonlijk ingevulde vragenlijst, kreeg je een persoonlijk

Lees meer