=
Compaen

Wie zijn wij?

HomeWie zijn wij?
Compaen Groep

Als Compaen Groep gaan wij ervoor om personen en onderwijs te laten floreren.

Als Compaen Groep streven we ernaar om personen en onderwijs te laten floreren.
We zijn ervan overtuigd dat persoonlijk leiderschap een positieve invloed heeft op zowel het onderwijs als onderwijsorganisaties.

We staan klaar om met u samen te werken, persoonlijk leiderschap te ondersteunen en wanneer nodig nemen wij de leiding om de prestaties en de kracht van uw organisatie te verbeteren. Dit draagt bij aan het verbeteren van de onderwijsresultaten.

Onze benadering omvat coaching, training, het uitvoeren van assessments en richten we ons op het begeleiden van teams om de onderwijssituatie te verbeteren. Ons doel is om teams effectiever te laten samenwerken, openhartige feedback te bevorderen en duidelijke communicatie te stimuleren.

In onze begeleidingstrajecten maken we gebruik van diverse methodieken, waaronder het Process Communication Model, DISC en Insights Discovery. Bij de start van elk traject voeren we een intakegesprek om de specifieke uitdagingen te begrijpen waarmee u of uw organisatie wordt geconfronteerd. Op basis daarvan bepalen we welke methodiek het meest geschikt is. Elk traject is uniek en levert specifieke resultaten op, maar ons succes in het verleden is een duidelijk bewijs van de effectiviteit van onze aanpak!

Waarom Compaen?

Wij zijn betrouwbare specialisten vanuit het onderwijs die praktisch toepasbaar werken zonder de menselijke factor uit het oog verliezen!

Compaen ondersteunt Stichting ElizaYo!

Stichting ElizaYo is werkzaam in Zuid-Afrika en zet zich in voor de kansarmen in Zuid-Afrika.

Nieuwsgierig?
Check de website!
https://www.elizayo.nl/

Marianne Westhuis

  • Linkedin

JanKees van der Hart

  • Linkedin

Willeke Bos

  • Linkedin

Henry de Jong

  • Linkedin

Mieke van Leijenhorst

  • Linkedin

Ronald Post

  • Linkedin

Paul van Lummel

  • Linkedin

Judith van Driel

  • Linkedin

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten aan het woord. Wat zeggen ze over ons?
Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke adviezen.

Gerda Hartemink

De Regenboog Oldebroek Interim - directeur

De 8 maanden dat Henry bij ons werkzaam was als interim-directeur zijn voorbijgevlogen. Zijn bevlogenheid zorgde er vanaf het begin van de samenwerking voor dat er een open sfeer was om dingen te bespreken. Henry was verrassend snel onderdeel van het team, maar liet ons zeker kritisch nadenken over het onderwijs dat we samen vormgeven.

Lees meer

Teamleider Gerald Harbers

Interim - IB'er Obadjaschool SO cluster 3

Willeke is verbindend en besluitvaardig en is in staat om teamleden in hun kracht te zetten waarbij ze regie geeft aan de collega’s waar dat kan en het voortouw neemt als het nodig is. Binnen korte tijd had ze zich in de dossiers met betrekking tot leerlingenzorg ingelezen en acteerde ze als intern begeleider in

Lees meer

Leerkracht regio Nunspeet

Basisonderwijs Coaching/Ondersteuning

Marianne, bedankt voor je openheid, eerlijkheid, je luisterend oor, je professionaliteit, je observaties en inzichten. Je was echt een aanwinst voor onze groep en school.

Lees meer

Reny Menage, ondersteuningscoördinator

Emelwerda College in Emmeloord Interim-orthopedagoog

Judith hebben wij als zeer betrokken en deskundig ervaren. Ze is toegankelijk in het contact maken. Ze is een fijne gesprekspartner. In korte tijd heeft ze op een professionele manier de verbinding met collega’s, leerlingen en ouders gezocht. De gesprekken met ouders, leerlingen en collega’s werden goed voorbereid. Ze denkt mee en geeft oplossingsgericht advies.

Lees meer

Herma Leusink Ambulant begeleider

De Twijn Zwolle HSP-training

Ik heb bij Willeke Bos een try-out over HSP mogen volgen. Bevlogen en inspirerend deelt Willeke haar kennis met ons. Daarbij was er genoeg ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van (verdiepings)vragen. Willeke heeft veel expertise om het gebied van HSP en met veel enthousiasme brengt ze haar kennis over aan de

Lees meer

Leerkracht Zuid-Drenthe

Coaching on the job

Ik ben Henry enorm dankbaar.  Ik ben erg tevreden over de samenwerking en communicatie. Ik heb mij altijd gehoord en begrepen gevoeld, maar ook zeker uitgedaagd. De feedback was op een voor mij prettige manier direct omschreven.  Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om door middel van coaching mijzelf

Lees meer

Lisanne, Leerkracht groep 8, SmdB Het Visnet

PCM basistraining

Met een aantal collega’s hebben wij de PCM-basistraining gevolgd. We hebben kennis gemaakt met de zes persoonlijkheidstypen van PCM. Het waren twee interessante, leerzame en gezellige dagen. De verschillende werkvormen, voorbeelden uit de praktijk en gesprekken met de collega’s zorgde voor een goede afwisseling. Naar aanleiding van een persoonlijk ingevulde vragenlijst, kreeg je een persoonlijk

Lees meer

Esther, managementassistent regio Kampen

PCM-basistraining

Pcm Training, wat houd het in? Wat kunnen we verwachten? Vooraf een vragenlijst ingevuld, dus we hebben al wel wat gespeculeerd over wat komen gaat. Bij sommigen was er spanning, bij anderen overvolle agenda’s maar ook heerste er nieuwsgierigheid. Samen met de laatst bijgekomen collega’s op pad. Paul van Lummel, aangenaam! Daar zitten we dan in de kring. De

Lees meer