=
Compaen

Wie zijn wij?

HomeWie zijn wij?
Compaen Groep

Als Compaen Groep gaan wij ervoor om personen en onderwijs te laten floreren.

Wij zien dat persoonlijk leiderschap onderwijs en onderwijsorganisaties versterkt. Wij werken en denken met u mee door (persoonlijk) leiderschap te ondersteunen of zelfs (tijdelijk) op ons te nemen om de organisatie beter te laten presteren/te versterken. Dat komt de resultaten van het onderwijs ten goede. Wij doen dit door te coachen, te trainen, een assessment af te nemen of vraag gestuurd te begeleiden.

Daarnaast begeleiden en trainen wij teams om het onderwijs te laten floreren. Ons doel is om teams beter te laten samenwerken, elkaar eerlijk feedback te geven en helder te communiceren.

Bij onze trajecten maken wij gebruik van verschillende methodieken zoals Process Communication Model, DISC, Insights Discovery. Door middel van een intake of kennismaking verkennen we de vraagstukken die u of uw organisatie heeft en kijken we welke methodiek het best passend is. Ieder traject staat op zichzelf en heeft zijn eigen resultaten, maar dat er resultaat is heeft het verleden uitgewezen!

Waarom Compaen?

Wij zijn betrouwbare specialisten vanuit het onderwijs die praktisch toepasbaar werken zonder de menselijke factor uit het oog verliezen!

Henk de Jong

Henry de Jong

  • Linkedin

Josje Boeve

  • Linkedin

Mieke van Leijenhorst

  • Linkedin

Ronald Post

  • Linkedin

Miriam van den Berg

  • Linkedin

Paul van Lummel

  • Linkedin

Judith van Driel

  • Linkedin

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten aan het woord. Wat zeggen ze over ons?
Onze klanten waarderen de combinatie van kwaliteit, betrokkenheid, snelheid en vriendelijke adviezen.

Ds. J. Fraanjeschool te Barneveld

Ondersteuning directeur-bestuurder en managementteam

Tijdens de periode van ziekte als directeur-bestuurder heeft Paul het MT geweldig geholpen door diverse projecten voor de DB uit te voeren, zodat hij na de vakantie weer helemaal up-to-date kon starten. Paul heeft dat op een zeer plezierige manier gedaan met veel invoelingsvermogen en humor. Naar aanleiding van deze periode hebben we als MT

Lees meer

Leerkacht S(B)O

Speciaal (Basis) Onderwijs Coaching

Ik ben Paul zeer dankbaar voor de coaching en de ruimte die ik kreeg. En ik ben blij dat ik hem weer na de trainingen als coach mocht ontmoeten. Hij is voor mij wel een identificatie persoon. Ook mooi om te zien hoe in gesprekken mensen reageren op hem. Knap dat hij zo zijn werk

Lees meer

Interim periode Timotheüsschool Oldebroek

Timotheüsschool te Oldebroek | VPCO De Akker Interim management

Halverwege november 2020 kwam Paul eerst voor een onbepaalde periode als interim-directeur bij ons. Het werd uiteindelijk een periode van 1 jaar en 3 maanden. Paul was een goede aanvulling op het proces waar we inzaten en we wilden niet afzwakken of opnieuw beginnen maar doorgaan. Paul liet de vlam weer branden. Hij gaf ons

Lees meer

IB-er regio Zwolle

Coaching

Hoe kan ik mijn gespreksvoering verbeteren? Door deze hulpvraag kwam ik met Mieke in contact. Tijdens de coaching is Mieke open, eerlijk, transparant en luistert ze naar je. Ze vraagt door en houd je een spiegel voor. Tijdens een observatie is Mieke onopvallend aanwezig. Achteraf blijkt ze heel veel opgemerkt te hebben en kreeg ik

Lees meer

Leerkracht regio Overijssel

Coaching

Na een roerige periode, zowel op werkgebied als privé werd mij door de directeur van mijn school een coaching traject bij de Compaengroep aangeboden. Omdat ik op dat moment veel werkdruk ervaarde en dit graag wilde verminderen heb ik dit aanbod aangenomen.

Lees meer

Teamleider regio Barneveld

Coaching

Ik heb coaching gehad van Ronald Post. Mijn vraag was om samen met mij te reflecteren op mijn functioneren als teamleider bij ISK Barneveld. Ik wilde mijzelf nog meer ontwikkelen in mijn rol. Ronald heeft mij gecoacht door naar actuele zaken te kijken.

Lees meer

De Borchstee, Elburg

Interim opdracht

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe directeur voor De Borchstee in Elburg hebben wij contact gezocht met Compaen groep, uit Genemuiden. Zij konden ons hiervoor Ronald Post aanbevelen, die een ruime ervaring heeft in het basisonderwijs.

Lees meer